MODNI DODACI

Čizme za kojima ludujemo

Style File by Ana Bacinger

čizme od baršuna 
Jedan trend jeseni posebno je oduševio brojne fashionistice koje su jedva dočekale da poznati high street brendovi u svoje ponude ubace čizmice od baršuna. Dok smo ih donedavno gledali samo na modnim pistama i u izlozima dizajnerskih dućana, baršunaste čizmice konačno su stigle i u ponudu pristupačnih dućana.

Kao i uvijek za najljepše i najprihvatljivije modele morate otići na svoje najdraže web adrese, no i ponuda naših dućana polako, ali sigurno dobiva ovaj must have. U Zari se nalaze divne sive čizmice visine malo iznad gležnja, a savršene su za kombinacije s pastelnim/tamnim pletivom i vječnim traperom. Mi smo se zaljubile u nježno ružičasti model iz Asosove ponude, koji zamišljamo u kombinaciji sa crnim vojničkim kaputom i nekom slatkom haljinom od čipke. Ako ćete uskoro posjetiti neki europski grad, svakako se informirajte imaju li Topshop jer se upravo kod njih nalaze najljepši modeli od baršuna. Za sve one djevojke koje teže seksepilnom stilu - Jeffrey Campbell ima savršen model visine iznad koljena!

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.
 
Asos (411 kuna)Asos (411 kuna)
 
Asos (411 kuna)Asos (411 kuna)
 
Asos (480 kuna)Asos (480 kuna)
 
Asos (488 kuna)Asos (488 kuna) 
 
Zara (500 kuna)Zara (500 kuna)
 
Topshop (1.275 kuna)Topshop (1.275 kuna)
 
Topshop (400 kuna)Topshop (400 kuna)
 
Jeffrey Campbell (1.239 kuna)Jeffrey Campbell (1.239 kuna)
 
A.B.
Objavljeno: 30.10.2015. u 16:48

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p