MODNI DODACI

Dizajnerski satovi koje jedva čekamo

Samsung u suradnji s dizajnerom Alessandrom Mendinijem
Samsung Gear S2  
Samsung i poznati talijanski dizajner Alessandro Mendini najavili su dostupnost niza ekskluzivnih dodataka za najnoviji pametni sat Samsung Gear S2. Samsung Gear S2 je okruglog dizajna i prilagodljivog remena, za još intuitivnije i udobnije korisničko mobilno iskustvo.
 
Suradnja između Samsunga i dizajnera Alessandra Mendinija rezultirat će brojnim dodacima, omogućujući korisnicima Gear S2 personaliziraju pametnog sata, čineći svoje mobilno iskustvo zabavnijim.
 
"Zato što se pametni satovi nose na ručnom zglobu, vidljivi su svakome te predstavljaju još osobnije iskustvo u usporedbi s pametnim telefonom," izjavila je Younghee Lee, izvršna potpredsjednica globalnog marketinga IT&Mobile divizije u Samsung Electronicsu i dodala: "Partnerstvo s Alessandrom Mendinijem na dizajnu ekskluzivnih kućištima i remena za pametni sat Samsung Gear S2 dio je naše predanosti pružanju korisnicima više mogućnosti kako bi im pomogli u izražavanju osobnog stila za još intuitivnije i udobnije mobilno iskustvo."
  Samsung Gear S2
 
Alessandro Mendini imao je važnu ulogu u razvoju suvremenog talijanskog dizajna, i prepoznat je po miješanju različitih kultura i senzibiliteta kako bi pomakao granice dizajna i odbacio standardne pojmove funkcije. Ova filozofija dizajna usklađena je sa Samsungovim pristupom kreiranju nosivih uređaja koji redefiniraju kulturu mobilne komunikacije kroz funkcionalno, elegantno i osobno iskustvo. Jedan od Samsungovih glavnih dizajnera za kućište Mr. Time by Apposter blisko je surađivao s dizajnerom Alessandrom Mendinijem na integraciji njegova dizajna s pametnim satom Gear S2.
 
"Smatram da je ručni sat jedan od najvrjednijih i najpreciznijih uređaja koje je čovječanstvo ikad napravilo, i Samsung je uspješno ponovno predstavio ovaj uređaj na način koji odgovara zahtjevima današnjeg tehnološki usmjerenog svijeta" izjavio je Alessandro Mendini i dodao: "Bilo je ovo nadasve zabavno iskustvo suradnje s globalnim liderom u mobilnoj industriji u stvaranju nečega što spaja dizajn tradicionalnog sata s digitalnim svijetom, te donosi potpuno jedinstveno iskustvo dizajniranja koje će zasigurno postati mobilnom budućnošću."
  Samsung Gear S2
 
Pametni sat Samsung Gear S2 zadržava estetsku funkcionalnost ručnog sata s kućištem koje će korisnika učiniti povezanim i točnim, zahvaljujući životnom vijeku baterije koji traje dva do tri dana. S jedinstvenim kućištima u boji i tankim kao i elegantnim remenom, ekskluzivno dizajnirana kolekcija Alessandra Mendinija za pametni sat Samsung Gear S2 osigurava svakom korisniku ostvarivanje jedinstvenog osobnog stila. Ekskluzivna kolekcija dodataka za pametni sat Gear S2 bit će dostupna prilikom predstavljanja uređaja.
 
Foto: PR
Objavljeno: 07.09.2015. u 14:48

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p