MODNI DODACI

Ella Dvornik - prva hrvatska ambasadorica Superga tenisica

Trendy inačica udobnih platnenih tenisica

 
Vladarica društvenih mreža, IT djevojka i blogerica Ella Dvornik od danas nosi novu titulu. Radišna 25-godišnjakinja koja živi na relaciji London-Zagreb postala je prva hrvatska ambasadorica poznatog talijanskog branda Superga, koji nakon dolaska na hrvatsko tržište u Zagrebu uskoro otvara samostalni dućan.
 
Ella se tako pridružila društvu ambasadorica koje, između ostalih, čine Suki Waterhouse, Rita Ora, Chiara Ferragni i sestre Olsen. Njezina će uloga tijekom sljedeće sezone biti promocija stoljetne tradicije bezvremenskog Superga 2750 modela, ali i svih trendy inačica udobnih platnenih tenisica koje podjednako vole stopala i perilice rublja. Superge se, naime, mogu prati na 40 stupnjeva bez bojazni od deformacija ili skupljanja tkanine. Poznate su i po besprijekornoj izradi, izdržljivom đonu od vulkanizirane gume i posebnom šarmu koje dobivaju učestalim nošenjem.
 
"Sretna sam što sam dobila priliku biti ambasadorica Superge. S ovim tenisicama pronalazim mnogo zajedničkih osobina, jednostavne smo, ali i različite. Volim mijenjati svoj stil iz dana u dan, a Superga tenisice imaju to zajedničko sa mnom. Od običnih bijelih do srebrnih i šljokičastih modela, idealne su za sve stilove i za sve prigode, te su doista vječni klasik kojem je iz sezone u sezonu teško odoljeti. Nakon probijanja leda s prvim parom, vrlo je lako odabrati iduće, uživati u njihovom dizajnu, kvaliteti i svim varijacijama na temu. Koje god Superga tenisice odabereš, ne možeš pogriješiti", zaključila je Ella Dvornik.
  
 
Superga tenisice dostupne su u trgovinama ShoeBox, a mogu se kupiti i online uz besplatnu dostavu. Na police je upravo stigla nova proljetna kolekcija, iz koje je Ella odabrala svoje najdraže modele: Superga 2750 Cotmetu Silver, Superga 2750 Tattoo Flash, klasične bijele i navy 2750 te Superga 2750 Jersey Blue, u kojima ju najčešće viđamo u svakodnevnim Instagram i Facebook avanturama.
Cijelu Superga kolekciju pogledajte ovdje.
 
Foto: PR
Objavljeno: 23.04.2016. u 10:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p