MODNI DODACI

Neodoljivi modni dodaci za četveronožne prijatelje

Nova kolekcija s MAZA potpisom

Maza

Nove MAZA kreacije su ogrlice u bojama koje možete kombinirati s privjescima i maramama po želji. Vlasnici pasa već znaju da psi najviše vole prirodne materijale, pa su zato MAZA ogrlice napravljene od mekane prirodne kože. "Pronašli su način da vaši psi zadrže svoj unikatan stil i tokom toplih ljetnih dana", rekla je Milica Savić, dizajnerica koja stoji iza brenda MAZA. 

Ideja se rodila kad je MAZA čopor postao veći za jednog člana, boston terijera Maršala, koji je jako izbirljiv kada su ogrlice u pitanju. Milica za svog četveronožnog prijatelja kaže kako nije htio nositi ništa što nije napravljeno od prirodnih materijala pa ju je to ponukalo da kreira nešto što će i on voljeti. "Nije bilo drugog rješenja nego da MAZA smisli nešto što će riješiti Maršalov problem, a biti unikatno, jer se to od MAZE očekuje", ispričala je Milica.

Nova MAZA kolekcija se sastoji iz ogrlica u tri boje, tri vrste privjesaka i četiri modela marama, tako da lako možete odabrati kombinaciju koju će vaš četvoronožni prijatelj s ponosom nositi.

Cijelu koleciju možete pregledati i naručiti putem profila na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.

Foto: MAZA

Objavljeno: 08.08.2017. u 10:14

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p