MODNI DODACI

Fashion tips&tricks by Deichmann

Pogledajte pobjedničke kombinacije

Prvi krug Fashion tips&tricks je završen! Između pristiglih prijava odabrali smo dvije dobitnice s kojima smo proveli ugodno prijepodne. Bio je to pravi ženski shopping predvođen modnim blogericama Anom Karadžole i Barbarom Repe.

Naše poznate fashionistice detaljno su pregledale Deichmannovu ponudu: od tenisica, oksfordica, espadrila, balerinki i proljetnih čizmica, do cipela na tanku i punu petu. Pritom su detektirale i odgovarajuće torbice te dobitnicama omogućile pun modni pogodak.

Kako produljiti figuru?

Cipele na petu iz kolekcije “Ellie Goulding for Deichmann” idealno pristaju na široke palazzo hlače čime je produljena Dunjina figura. Pismo torbica crno-bijelih prugica odgovara večernjim kombinacijama ili dnevnim, casual prilikama u kojima se želite istaknuti.


Tenisice kao “must have”

Tenisice su već prije par sezona postale “must have” za sve ljubiteljice ležernih i stylish kombinacija. Mirjam je odabrala crne uske traperice i proljetnu majicu s cvjetnim uzorkom, a kombinacija je zaokružena ružičastim tenisicama i torbicom razigranih aplikacija.

Nadamo se da smo vas inspirirali. Novi natječaj Fashion tips&tricks by Deichmann organizirat ćemo na jesen kako bismo se s ljetnog odmora vratili u stilu. Pratite nas!

Foto: PR

Objavljeno: 15.05.2017. u 11:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p