MODNI DODACI

FREYWILLE hommage antičkoj Grčkoj

Jesenska oda suncu
Freywille
F
REYWILLE obilježava 65 godina dugu tradiciju stvaranja jedinstvenih zbirki umjetničkih minijatura od emajla. Tim povodom iznova udahnjuje život jednoj od svojih bezvremenskih kolekcija nakita – SUN TERRA.

Nadahnuće za ovu divnu kompoziciju dolazi iz bogate mitologije i impresivne arhitekture stare Grčke, a svaki komad nakita podsjeća na defile toplih zemljanih tonova obasjanih zlatnom aureolom boga Heliosa.

Slikoviti motivi FREYWILLE kolekcije SUN TERRA donose priču o grčkom bogu Sunca. Helios je svaki dan kočijom krstario po nebu. Put bi počinjao u zoru na istoku, a navečer ga završavao na zapadu. Simbol Sunčevog sjaja prikazan je u središtu dizajna kroz raskošne nijanse zlata u trenutku dok se rasipaju po Zemlji dajući joj svjetlost, toplinu i život. Poput raširenog dlana, nježno ih obavijaju jantarni nizovi stiliziranog palminog lišća, a rubove emajla suptilno uokviruju prelijepi meandri, ispleteni poput krune u crvenkastožutim tonovima terakote .

freywille
Ekskluzivni primjerci SUN TERRA kolekcije moći će se naručiti u FREYWILLE buticima i Online butiku od 5. do 12.listopada uz slavljenički popust od 30%. U tijeku je i prigodan #FREYWILLEthrowback INSTAGRAM natječaj u kojem FREYWILLE nagrađuje tri najkreativnije fotografije vrijednim komadom nakita.

FREYWILLE kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 27.09.2016. u 13:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p