MODNI DODACI

Genijalna torbica koja puni vaš smartphone

GIANOI - šarmantni spoj mode i tehnologije
GIANOI
 
Talijanska profinjenost i oko za estetiku te istančan njuh za potrebama užurbanog čovjeka današnjice kao i smisao za tehnološke inovacije susreće se u jednom od najboljih izuma kojima smo u posljednje vrijeme imali priliku svjedočiti. Na prvi pogled, GIANOI je samo još jedna lijepa ženska torbica. No, na drugi, ona je mnogo više od toga, i malo je reći da smo oduševljeni.  
 
Čitajući biografiju braće Caroli, mozgova koji stoje iza talijanskog brenda GIANOI, moglo bi se reći kako im je život podijelio dobre karte te kako bi bio grijeh ne iskoristiti ih. Oba su brata pod paskom oca od malih nogu stjecali ljubav spram umjetnosti i modi. Enrico je, kasnije, svoj životni poziv pronašao u tehnološkoj industriji dok je Raffaele slijedio očevu strast i bacio se na modni dizajn što ga je kasnije dovelo da zaposlenja u prestižnim modnim kućama poput one Alexandera McQueena ili pak Jean Paul Gaultiera. Pa, naravno. Sada se čini jasnim kao dan. No, kome bi, priznajte, palo na pamet spojiti dvije (naoko) toliko udaljene ekspertize u jednu? Tehnologija koja se čini kao da slijedi matematičke zadanosti i moda koja se čini frivolnim izražajem nečije estetike sastali su se u jednom revolucionarnom i uzbudljivom brendu koji zasigurno očekuje svijetla budućnost.
 
GIANOI
 
Da moda može imati mnogo više od same estetske vrijednosti, te one funkcionalne u domenama na koje smo navikli- da nas odijeva, dokazuju zorno GIANOI torbice. Ovaj izum koji spaja modu i tehnologiju na najljepši i najpraktičniji način, omogućuje vam da svoj pametni telefon baš uvijek imate napunjen i da zaboravite na dosadno piskutanje prazne baterije nasred ulice. U skrivenom se džepu torbe krije usb plug-in koji vam omogućava da punite svoj telefon kad god želite, a osim spomenute ima još jednu inovaciju. Dok je vaš telefon u torbi više vam se neće događati da propustite važan poziv ili poruku od šefa na mailu. GIANOI torba i vaš smartphone povezani su posebno dizajniranom aplikacijom. Dok vaš mobilni ljubimac leži među hrpom ženske prtljage, logo torbe vas obavještava o pozivu, SMS-u ili drugom tipu poruka tako da svijetli u različitim bojama.
 
GIANOI
 
No, ovaj modno-tehnološki izum ima jaku i estetsku stranu. Spojivši talijansku vještinu ručne izrade sa smislom za nenametljivom profinjenošću i kvalitetnim materijalima, GIANOI torbica zbilja ima najbolje iz oba svijeta. Ova torbica pametnija je od vašeg pametnog telefona, i ljepša. Uzevši sve navedene faktore u obzir, kako estetiku pa tako i funkcionalnost, cijena koja se kreće od 395 pa sve do 1.020 funti, nipošto nije pretjerana.
 
GIANOI 
GIANOI 
GIANOI 
GIANOI 
GIANOI 
GIANOI 
GIANOI 
Tina Lončar
Foto: GIANOI
Objavljeno: 16.07.2015. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p