MODNI DODACI

Guess torbama je nemoguće odoljeti

Kolekcija jesen/zima 2015/16

Guess  
Guess kolekcija torbi obuhvaća modele koje su istovremeno moderni i bezvremenski. Bogata ponuda tote i satchel torbi, velikih torbi i modela na jedno rame, te novčanika i mini modela za lakšu organizaciju, upotpunjena je novim oblicima i moderniziranim hit modelima iz prethodnih sezona te dekorirana zlatnim metalnim detaljima. Nevjerojatno laki za kombiniranje, novi modeli osvojit će srce svake žene koja dobro poznaje svoj stil i zna kako ga najbolje upotpuniti.

Prevladavaju nježni zemljani tonovi, od bež,nijansa konjaka i sekvoja smeđe i sive, koji se kontrastno spajaju s bogatom crvenom. Color block kombinacije boja i miks meke kože i poni dlake sa životinjskim uzorkom zavodljivi su noviteti za ovu sezonu. Bezvremenski glamur izražen je kroz Hollywoodom inspirirane modele, dizajnirane da odgovaraju svakoj odjevoj kombinaciji i prigodi. Čak i mekani, vrećasti modeli jednako odgovaraju gradskim djevojkama, kao i suvremenim damama. Glavna odlika svih komada je funkcionalnost i sofisticirani dizajn koji je naglašen srebrnim i zlatnim detaljima poput zakovica i lanaca.

Esencijalni oblici rado viđeni u svakom ormaru, klasične reinterpretacije glamura i komplementarnih stilova prate vas od ureda do formalnih večernjih prigoda. Sezonu za sezonom kolekcija Guess torbi pruža svakodnevni luksuz utjelovljen u Guess muzama i svjetski poznatim hollywoodskim zvijezdama. One odražavaju samu esenciju Guess žene.

Modele iz nove kolekcije i cijene provjerite u galeriji:

Objavljeno: 29.10.2015. u 14:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p