MODNI DODACI

Hit torba tjedna:

Crveni model za privlačenje pažnje

See by ChloeSvaka modno osviještena žena u svom ormaru s torbama ima barem jednu miljenicu u crvenoj boji. Crvena torba je idealna za razbijanje monotonije u kombinacijama i jednostavno je stvorena za privlačenje pažnje… A, mi smo savršen model pronašli na policama Karlinih dućana!

Ova See by Chloe torba jarko crvene stvorena je za sve one djevojke i žene koje vole kvalitetnu torbu koju mogu nositi u dnevnim i večernjim situacijama i u gotovo svim prilikama. Mi smo je spojili s fantastičnom bluzom iz Zare, crnim trapericama i neodoljivim ravnim balerinkama za dnevni look koji je primjeren kako poslovnim, tako i ležernim prilikama.

Za večernji izlazak ili neko bitno događanje uskočite u ružičastu haljinu od baršuna, šarene sandale koje se nose na debele čarape neke pastelne boje, ogrnite se bež balonerom, a u ruke stavite jarko crvenu torbu koju će svi primijetiti.

Dnevna kombinacija

dnevna kombinacija

BLUZA: Zara (230 kuna), TORBA: See by Chloe @ Karla (cijena na upit), CIPELE: Tosca Blu @ Karla (cijena na upit), TRAPERICE: Pull&Bear (250 kuna)

Večernja kombinacija

večernja kombinacija

HALJINA: H&M (199 kuna), TORBA: See by Chloe @ Karla (cijena na upit), CIPELE: Topshop (275 kuna)

A.B.

Objavljeno: 15.03.2017. u 10:14

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p