MODNI DODACI

Hit torba tjedna:

Mini model zelene boje

TwinSet

Nova srijeda donosi novu torbicu tjedna! A, ona ovog tjedna dolazi u nevjerojatno simpatičnom izdanju i boji koja je najavljena kao vodeća boja godine. Twin Set mini model idealan je za sve one fashionistice koje traže primjetne modne dodatke uz koje će začiniti svoje dnevne i večernje kombinacije.

Upečatljiv model stvoren je za razigrane ljubiteljice trendova koja se ne boje primjetnih kombinacija koji privlače pažnju. Prošećite svoju zelenu ljubimicu po gradu u kombinaciji šarenog bodija, retro traperica, zlatnih sandala i crnog remena koji će dodatno istaknuti vaš struk.

U večernjoj kombinaciji torbica će se pobrinuti za razbijanje monotonije. Look upotpunite crnom kožnom jaknom, razbarušenim valovima u kosi i naglašenim crnim smokey eye-m.

Dnevna kombinacija

dnevna kombinacija

BODI: Zara (230 kuna), REMEN: H&M (49 kuna), TORBA: Twin Set @ Karla (cijena na upit), TRAPERICE: Mango (350 kuna), CIPELE: Fabi @ Karla (cijena na upit)

Večernja kombinacija

večernja kombinacijaTORBA: Twin Set @ Karla (cijena na upit), CIPELE: Pura Lopez @ Karla (cijena na upit), HALJINA: H&M (199 kuna)

A.B.

Objavljeno: 12.04.2017. u 00:00
Tagovi: karla

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p