MODNI DODACI

Hit torba tjedna:

Primjetan model iz Manga

Mango

Modna kuća Balenciaga uzburkala je modni svijet svojom prugastom torbom koja neodoljivo podsjeća na dobre stare torbe za shopping. A, Mango je u svojoj aktualnoj kolekciji izbacio model vidljivo inspiriran Balenciaginom torbom, no model koji je puno elegantniji, sofisticiraniji pa samim time i nosiviji.

Ova fantastična Mango torba je jednostavno stvorena za sve one fashionistice koje vole privlačiti pažnju i biti u trendu. Namijenjena je ležernim i poslovnim kombinacijama i idealna za sve vas koje tražite dodatak koji će osvježiti vaše monotone kombinacije.

Za vas smo smislili dva ležerna stylinga s prugastom torbom u prvom planu. Prvi je stvoren za odlazak na kavu i shopping, dok drugi možemo zamisliti kao ljetnu verziju poslovnog stylinga za sve vas koje nemate strogi poslovni kodeks.

Look 1.

look

KOŠULJA: Zara (230 kuna), TORBA: Mango (250 kuna), CIPELE: Colors of California @ Karla (cijena na upit), TRAPERICE: H&M (299 kuna)

Look 2.

look 2.

KOŠULJA: H&M (149 kuna), TORBA: Mango (250 kuna), TRAPERICE: s.Oliver (349 kuna), NATIKAČE: Fabio Rusconi @ Karla (cijena na upit)

A.B.

Objavljeno: 17.05.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p