MODNI DODACI

Hit torbe napokon stigle u Hrvatsku

Poznate obožavateljice torbi na otvorenju trgovine Liebeskind Berlin
Liebeskind Berlin

Š
to se nalazi u ženskim torbama i torbicama, često ne znaju ni same vlasnice, ali koji je model hit svake sezone jako dobro znaju obožavateljice ovog ključnog ženskog modnog dodatka. Liebeskind Berlin torbe, zahvaljujući vrhunskom dizajnu i kvaliteti, u trendu su svake sezone. Svevremenska klasika s dozom modernog pri odabiru uzoraka i materijala, odlika je ovog popularnog brenda koji je od sada dostupan u samom središtu Zagreba, u shopping centru Cvjetni. 

Otvorenje nove trgovine i predstavljanje kolekcije torbi nisu propustile ni poznate obožavateljice: Iva Šulentić, Ivana Vrdoljak Vanna, Nevena Rendeli, Anita Dujić, Tihana Harapin Zalepugin te modne blogerice Isabella Rakonić i Barbara Repe. Brend koji nosi ime jednog od najuzbudljivijih gradova u svijetu, osnovan je 2003. godine, a u dizajnu torbi obuhvaća estetiku i srž umjetničkog i kreativnog Berlina. 

Liebeskind BerlinMarko i Maja Arsenovič
     
Atraktivnost, ležernost i opuštenost ovog grada, utkana je i u filozofiju brenda čije modne dodatke obožavaju trendseterice diljem svijeta. Izrađene od najkvalitetnije kože, modernog dizajna, oplemenjene suptilnim detaljima, Liebeskind torbe su kreirane kako bi ženama olakšale svakodnevicu, ali i upotpunile outfite za različite prigode.

Liebeskind Berlin
 
Liebeskind BerlinIvana Vrdoljak Vanna 

Liebeskind Berlin
 Anita Dujić

Liebeskind BerlinSanela Seferagić
 
Posebnost ovog brenda je upravo u raznolikosti ponude. Na radost svih žena kojima su torbe pri vrhu liste modnih dodataka, Liebeskind Berlin godišnje lansira šest kolekcija torbi za večernje i dnevne varijante. Materijali su izabrani s velikom brigom i pažnjom, koža je prirodno tretirana, a detalji su osmišljeni s ljubavlju i izrađeni perfekcionistički precizno kako bi se njihove vlasnice osjećale posebnima.

Liebeskind Berlin
Janja Hojs (marketing Liebeskind), Maja Arsenovič (country manager), Marko Arsenovič (managing director) i Sanela Šečić (brand manager)

Liebeskind Berlin
Špela Stropnik, Janja Hojs i Katja Janko Puh 
 
Utjecaj Berlina u kombinaciji s dozom opuštenosti vidljiv je u svakoj kolekciji torbi i modnih dodataka, što ovaj brend čini jedinstvenim. Liebeskind torbe mogu se naći u Berlinu, New Yorku, Barceloni, Dubaiju, Beču, Münchenu, Dresdenu, Kölnu, Grazu, Zürichu, Frankfurtu, Hamburgu te više od 50 svjetskih metropola, a od sada se toj prestižnoj listi pridružuje i Zagreb.
 
Liebeskind BerlinVinko Filipići Marko Arsenovič

Liebeskind Berlin
 
Liebeskind BerlinNevena Rendeli
 
Liebeskind BerlinIva Šuletnić
 
U galeriji detaljnije pogledajte kako je bilo na otvorenju Liebeskind Berlin trgovine…

Foto: Matej Grgić
Objavljeno: 07.10.2015. u 10:43

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p