MODNI DODACI

Jedina torba koju trebate ove sezone

Dodaj u košaricu:
Staud

Era Instagram trendova se nastavlja i ove sezone… Nakon što je cijeli modni svijet poludio za prepoznatljivom Ark torbom s potpisom Cult Gaie, ove sezone nju će sudeći po fotografijama vodećih trendseterica zamijeniti jedna podjednako efektna i prepoznatljiva torba.

Riječ je o modelu Macrame brenda Staud, modelu koji su u 2017. u svojim ležernim kombinacijama isfurale neke od vodećih Instagram influencerica. Aimee Song, Leandra Medine i Lucy Williams su samo neke od modernih ikona stila koje su svoje Ark modele zamijenile genijalnom Macrame torbom. Macrame je gotovo nemoguće pronaći na zalihi na poznatim webshopovima, već za nju postoji lista čekanja, iako joj cijena iznosi oko 2.300 kuna. O njoj maštaju brojne djevojke i žene, kojima je ovaj iznos i više nego neprihvatljiv pa će ih sigurno razveseliti informacija da je obožavani Mango u svoju aktualnu kolekciju ubacio gotovo identičan model. No, i tu postoji jedan ALI - torba je naime planula i na Mangovom webshopu, no možete se predbilježiti mailom da vam jave kada će stići nove zalihe. Zanima vas cijena? Pristupačnih 350 kuna, što se čini i više nego razumno za ovaj vrući trend.

Kako kombinirati ovu upečatljivu torbu? Zbog genijalne boje i klasike kojom odiše, kombinacija je zapravo bezbroj. U njoj će se pronaći totalne klasičarke, žene eklektičnog stila, romantičarke i one koje preferiraju retro modu… Idealna je za sve dobne skupine i odlična za transformaciju svakog looka. Zamislite je samo uz traperice, bijelu romantičnu bluzu i predimenzioniranu traper jaknu! Kombinacija za čistu peticu. Ili uz cvjetnu haljinu i vaše omiljene cipele s malom blok petom… 

 

A post shared by Man Repeller (@manrepeller) on

 

A post shared by S T A U D (@staud.clothing) on

 

A post shared by Carrie Tán (@carriecarrietan) on

 

A post shared by S T A U D (@staud.clothing) on

 

DIZAJNERSKI MODEL:

STAUD

Staud (2.269 kuna)

HIGH STREET MODEL:

MANGO

Mango (349,90 kuna)

Objavljeno: 07.03.2018. u 00:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p