MODNI DODACI

Kolekcija za pse inspirirana Star Wors sagom

May the force be with your dog(s)

Kvalitetna odjeća za hladnije dane je trenutno u fokusu našeg interesa. Na hladnije dane se spremamo svi, pa tako i naši kućni ljubimci čija odjeća nije samo trenutni modni trend već i potreba kako bi svoje čupave prijatelje zaštitili od hladnoće, vjetra i kiše.

Kako su niske temperature već pokucale na vrata, veseli nas što svojim ljubimcima možemo pružiti nešto u čemu će uživati i oni ali i mi sami. Maza dogwear je brend odjeće za pse koji trenutno predstavlja svoju novu kolekciju inspiriranu Star Wors sagom. Bilo da ste okorjeli fan Star Worsa ili spadate u skupinu onih koji ga nikada nisu gledali, nova kolekcija ne ostavlja ravnodušnima nikoga. Svi volimo hudice pa zašto bi to uskratili i našim psima? Ove udobne majice s kapuljačom trenutno su popularne u svim kombinacijama pa zašto ne uskladiti svoj outfit s outfitom svog kućnog ljubimca.

Nova kolekcija Maza dogwear kreirana je za sve članove obitelji, pa tako se ne morate ograničavati samo na casual izdanjima već otvorite put svojoj mašti i odvažite se na svečanije kombinacije u kojima sigurno vi i vaš najbolji prijatelj nećete ostati nezamijećeni. Također ova zanimljiva kolekcija je vodila računa o sigurnosti vas i vaših pasa pa tako novi Maza dogwear stiker, koji je utisnut na leđima i izrađen od materijala koji reflektira svjetlost, pruža dodatnu sigurnost tijekom noćnih šetnji. Pamučne hudice možete kupiti u različitim bojama, a možete ih i personalizirati. Izbor je neograničen, a na vama je da izaberete onaj komad u kojem će vaš pas spremno dočekati hladnije dane i to u totalno modernom izdanju.

Foto: PR
Objavljeno: 08.11.2018. u 13:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p