MODNI DODACI

Kolekcija cipela Ellen DeGeneres stigla je u Hrvatsku

Savršene cipele za jesen i zimu 

Svima nam je poznata kao megauspješno televizijsko lice, voditeljica planetarno popularnog talk-showa i vladarica društvenih mreža, no jeste li znali da se Ellen DeGeneres bavi i dizajnom?

ED Ellen DeGeneres, lifestyle je brand slavne komičarke, koji je predstavljen prošle godine kao ekstenzija njena životnog stila i odraz njene vesele osobnosti, ali i vlastitog modnog izražaja, kojeg bismo sada već mogli opisati ikoničnim - odijela, koledžice i tenisice za Ellen su svima nam poznati zaštitni znak.


Svojoj strasti za dizajn i arhitekturu Ellen DeGeneres dodala je i onu za modu, pa tako ED donosi kolekcije ženske odjeće, cipela, detalja za uređenje doma, pa čak i detalja za kućne ljubimce. I, što je najbolje, Ellen sudjeluje u procesu njihova nastajanja, a naročito u dizajnu.
Brand koji nas poziva da izrazimo svoju individualnost, za ovu je sezonu pripremio kolekciju cipela, po prvi puta dostupnu u Hrvatskoj u svim ShoeBox trgovinama, koja će osvojiti ljubiteljice klasike s pomakom, udobnosti, ali i stila.

Tenisice, kožne gležnjače i toplo podstavljene zimske čizmice, samo su neki od modela uz koje ćete se i vi moći osjećati kao Ellen DeGeneres ove zime i doživjeti kako je to hodati u cipelama jedne od najpoznatijih i najomiljenijih voditeljica današnjice. Kolekciju možete pronaći na www.shoebox.hr, a sve novosti o njoj na ShoeBox društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

Foto: PR
Objavljeno: 20.10.2016. u 12:18
Tagovi: shoebox

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p