MODNI DODACI

Komadi po mjeri urbanih trendsetera

Cool detalji koji šire dobru vibru

solvd
Glazbenici su danas zaokruženi brendovi koji osim glazbom, osiguravaju svoje obožavatelje i s posebno osmišljenim modnim detaljima. Ovakvi komadi, s jasnim natpisom brenda, danas nisu više u domeni nepoželjnog i za po doma, dapače. Osim što ocrtavaju i dizajnom promoviraju brend, oni se lako uklapaju u urbani streetwear. Za iste nas nije uskratio ni SOLVD, slovenski projekt čiji ćemo zvuk uskoro moći čuti u centru Zagreba u sklopu novog klupskog programa Vibra.

Minimalističku i urbanu kolekciju majica i torbi s natpisom koja savršeno ocrtava moderni i svjež zvuk koji promovira slovenski DJ Alex Ranerro, ujedno ime iza SOLVD-a, lako možemo zamisliti na domaćim trendseterima. Nosivi u svim dnevnim prilikama, SOLVD komadi su cool dodaci dostupni na online shopu.

solvd
Nakon uspješnog prvog eventa u Klubu, sjajan novi klupski program Vibra se prebacuje u zagrebački Mali Pogon - Tvornice Kulture gdje će nastaviti u revijalnom tonu i ugostiti spomenuti regionalni projekt - SOLVD, iz Slovenije. 


Novi gost dolazi iz Ljubljane i njegovo ime je Alex Ranerro. Uz mjesečnu rezidenciju u klubu K4, Alex je jedan od osnivača i voditelja projekta - SolvdMag - portala koji promovira elektronsku glazbu, umjetnike i projekte s područja ex-Yu regije. Pored čestih nastupa u poznatom klubu Ambasada Gavioli, Ranerro je ljeto 2016. proveo na Ibizi kao slovenski pobjednik Burn Residency natjecanja. Iznimno aktivan i uspješan kao producent, svoju glazbu izdaje na poznatim glazbenim etiketama kao što su 1605 (Umek), MadTech (Kerri Chandler), Simma Black (Low Steppa), Criminal Hype i mnoge druge. Kvaliteti izdanja svjedoči i podrška niza izvođača, među kojima se izdvajaju Joris Voorn, Darius Syrossian, Steve Lawler, Nick Curly, Technasia, Uner, Dale Howard... Local support će na drugoj po redu Vibri biti Full Ferry i Flaneur. Dobra zabava starta od 23.30 sati, a cijene ulaznica su 30 kuna (limitirani broj), 40 kuna u pretprodaji te 50 kuna na ulazu.

Kako je bilo na prvom Vibra evetu, doznajte u videu:


Foto: PR

Objavljeno: 24.11.2016. u 14:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p