MODNI DODACI

Kristina Šalinović i Tubular – par koji razbija konvencije

Poznata manekenka u kampanji za nove adidas Originals Tubular tenisice
Kristina Šalinović adidas 
Adidas Originals Tubular - sinonim za viziju budućnosti i napredak u dizajnu koji se spaja sa sportskim performansama predstavlja savršen spoj mode i sporta te je namijenjen osobama koje se ne boje napretka već ga zahtijevaju, baš poput Kristine Šalinović. 

"U modnoj industriji jedina konstanta je to da nema konstante - konvencije se ruše, promjena je stalna i brza, zato mi se i sviđa novi dizajn Tubular tenisica. S obzirom na to da sam dio te industrije naučila sam i sama na promjene zahvaljujući kojima se razvijam kao individualac sa svojim stavom, mišljenjima i iskustvima"
, izjavila je Kristina tijekom fotografiranja za kampanju.

Kristina Šalinović adidas
Nova silueta adidas Originals Tubular tenisice pomiče granice između forme i funkcionalnosti. Model za žene, kojeg predstavlja Kristina, dolazi u upečatljivoj bijeloj boji, niskog je reza koji se savršeno upotpunjuje u cjelokupni redefinirani proporcionalni oblik. Gornjište tenisice izrađeno je od kombinacije umjetnih i prirodnih materijala koji omogućavaju savršeno prianjanje tenisice koje će zadovoljiti sve modne poznavatelje koji teže vrhunskoj estetici.

Kristina Šalinović adidas

Progresivni pomak u silueti sadržan je u detaljima poput elastične trake na stražnjem dijelu tenisice i dominantnog reljefnog potplata. Kolekcija se sastoji od nekoliko uzbudljivih novih modela za žene i muškarce, svaki pojedini model razlikuje se prema pažljivo dizajniranim detaljima koji odgovaraju progresivnom karakteru pojedinca koji ih nosi. 

Preporučena maloprodajna cijena adidas Originals Tubular tenisica iznosi od 849 do 1269 kn, a dostupne su u adidas shopovima i kod odabranih trgovaca.

U galeriji pogledajte modele adidas Originals Tubular tenisica...
Objavljeno: 15.02.2016. u 15:14

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p