MODNI DODACI

Kristina Šalinović odlično nosi omiljene celebrity tenisice

Voile Blanche su tenisice kojima ne možete odoljeti

Kristina Šalinović

Jedna od najuspješnijih manekenki nove generacije, Kristina Šalinović, bira samo najbolje – a ovoga puta kvalitetu je prepoznala u inovativnim Voile Blanche tenisicama!

Naime, riječ je o modelu koji je oduševio kupce diljem svijeta, a nije mu mogla odoljeti ni naša poznata manekenka koja je spremno pozirala ispred fotografskog objektiva poznatog zagrebačkog fotografa Gorana Čižmešije. Street style fotografije prikazuju Kristinu u svakodnevnoj gradskoj priči i urbanoj šetnji koju započinje upravo u Voile Blanche tenisicama koje su dizajnerski kreirane za užurbani ritam, dok su in-store fotografije, snimljene na novoj gradskoj lokaciji Fashion&Friends storea u Ilici 33.

Kristina Šalinović
Inovativan dizajn, udobnost i kvaliteta jamče lagan korak, ali i stilsku impresiju koja je Kristini, kao zaljubljenici u modu, iznimno važna. Nova Voile Blanche kolekcija za jesen/zimu 2016. donosi raznoliku paletu boja kako ženskih, tako i muških modela. Kristina pomiče granice standardnih tenisica te ide korak dalje, jer Voile Blanche tenisice nisu samo esencijalni modni dodatak garderobi, nego su modni element koji se poigrava sa stilskim karakteristikama i njihovom strukturom. Military utjecaji su pomiješani sa svijetom sporta i novih tehnologija. Materijali su tehnički, ali nisu hladni, već odaju dojam topline te nadmašuju običan sezonski trend, dok je klasičan najlon zamijenjen ručno bojanom likrom.

Kristina Šalinović
Kristina odlično nosi tenisice talijanske tradicije koje se uklapaju u stilski jake modne kombinacije kao što je poznata manekenka i pokazala. Nove modele Voile Blanche tenisica potražite u Fashion&Friends storeovima.

Kristina Šalinović

Kristina Šalinović

Foto: PR

Objavljeno: 28.11.2016. u 15:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p