MODNI DODACI

Limitirana kolekcija Star Wars cipela

Cipele za ljubitelje kultnog filma

  
Povodom očekivanog epskog nastavka filma STAR WARS - The Force Awakens ili Sila se budi – po prvi put Disney - Lukas Company i Irregular Choice udružile su snage kreirajući "special limited edition" kolekciju obuće inspirisana tematikom i likovima iz filma.
 
Suradnja rezultirala je jedinstvenim dizajnom kolekcije od ukupno 14 super galaktičnih modela obuće koji su proizvedeni u ograničenoj seriji. BiH je uvrštena u 15 zemalja svijeta koju će ovu kolekciju imati u prodaji.
  
Irregular Choice brand, prepoznatljiv po svom jedinstvenom stilu i otkačenom duhu, stalno pomiče granice dizajna ženske obuće.
 
Ovom prilikom kreativna sila dizajnerskog tima iz Engleske nadilazi sve dosadašnje kreacije i sve ženske fanove Star Wars filma uvodi u novu galaksiju u super galaktičnim štiklama.
 
Dok koračate u novim Star Wars-icama efekti poznatih svjetlećih sablji pratit će vaš korak uz prepoznatljive zvukove iz filma. Jednostavno im nećete moći odoljeti. Zakleti kolekcionari Star Wars proizvoda će prepoznati vrijednost ove kolekcije, naročito kada je ista pod obilježjem Lucas Film/Disney. Za one koje su manje hrabre, Star Wars cipelice će zauzeti glavno mjesto na polici životnih trofeja.
  Modna kuća i regionalni oficijelni zastupnik IC brenda, sarajevska Metaphysika, za naše i regionalno tržište će predstaviti čak 6 galaktičnih modela iz kolekcije. Svi ljubitelji brenda, a posebno vjerni fanovi filma, imati će priliku da osjete na svojim nogama silu koja se budi u modelima: Darth Vader, Sky Walker, C3PO, R2D2, Death Star i Tatooine.
 
Kolekciju prati globalna kampanja, u koju će se priključiti velike svjetske zvijezde kao što su Beyonce, Miley Cyrus, Taylor Swift, Jessie J i RubyRose.
 
Foto: PR
Objavljeno: 16.10.2015. u 14:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p