MODNI DODACI

Maza donosi proljetnu kolekciju za pseće prijatelje

Nova kolekcija odjeće za ljubimce Milice Savić 

Prošla je zima i krajnje je vrijeme da se iz jakni prijeđe u nešto laganiju odjeću. A što nalaže moda 21. stoljeća, to svi moraju poštovati. Svi, pa i psi. Da bi psi bili odjeveni po posljednjim modnim trendovima, pobrinula se MAZA sa svojom proljetnom kolekcijom.

Odjeća iz nove Mazine kolekcije napravljena je od najkvalitetnijih pamučnih materijala, modernih printeva i s neobičnim aplikacijama. Vaši četvoronožni prijatelji će stoga ove tople sezone biti najmoderniji psi u kvartu, a vi ćete biti sigurni da su zaštićeni od prljavštine i kiše. Fast fashion trendovi nas tjeraju da gradimo svoj stil i da ga jako brzo mjenjamo i nadopunjujemo detaljima. Svakog tjedna bombardirani smo novim kampanjama i kolekcijama velikih modnih brendova, ali su naši ljubimci u tim trendovima često zapostavljeni. Baš je zato MAZA tu da prati aktualne trendove i za ljubimce kreira odjeću i modne dodatke u kojima će svatko pronaći komad koji savršeno ide uz stil koji njeguje.

Kolekcija se sastoji od 6 modela, a koji se razlikuju po stilu i detaljima. Crno–bijeli modeli s printom cvjetova od pliša ili kosturskim glavama namijenjeni su psima sa stavom, onim malo prkosnijim u čoporu. Roze kombinacije prenose aktualne volane u pseći svijet te će s ponosom krasiti svaku damu na četiri noge. A plave sportske kombinacije su za one aktivne, živahnog duha. Ali slobodno, mix and match po svojoj osobnoj interpretaciji, jer to i jest ljepota mode današnjice.

Foto: MAZA

Objavljeno: 06.04.2017. u 12:58

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p