MODNI DODACI

Modni detalji koji evociraju ljeto, festivale i dobru zabavu

Hit komadi domaćeg potpisa za sve urbane ljubitelje dobre zabave
Vibra
Malo što može zamijeniti atmosferu ljetnih festivala na našoj obali, tim više što ova parada veselja popraćena odličnom glazbom ima svoj rok trajanja. Nama je on, najčešće, bolno prekratak. No, kako biste reagirali kada bismo vam rekli da je ovaj ljetni feeling moguće doživjeti i u Zagrebu, i to u hladnim mjesecima?

Kao jedan od najnovijih i najperspektivnijih glazbenih programa metropole stigla je Vibra, projekt dva momka, zaljubljenika u glazbu i kvalitetni noćni život koji su svoju viziju istoga željeli podijeliti sa stanovnicima Zagreba. Vibra će objediniti atraktivne lokacije, inozemna gostovanja DJ-a, glazbeno-scenski program i edukativne sadržaje, a sve će ovo biti popraćeno odličnom kolekcijom odjevnih komada i modnih detalja koji će nakon evenata nastaviti promovirati dobru energiju i zabavu svojstvenu idiličnim ljetnim mjesecima i glazbenim eventima svjetskog kalibra. Ruksaci i majice dolaze s domaćim potpisom dizajn studija Stanchev, dok je za krojeve zadužen Mario Veneti kojeg znamo po zanimljivim Hemmens visećim mrežama. Torbe i odjevni komadi su ručni rad, minimalističkog izgleda koji se uklapa u urbani stil, a mogu se kupiti u Kavalir shopu u Radićevoj 3 po cijeni od 100 kuna.

vibra
Najboljem od glazbenog, modnog, gastro i svijeta zabave moći ćemo svjedočiti već početkom studenog, točnije 11. studenog, kada je na rasporedu prvi u nizu Vibra evenata, i to u zagrebačkom klubu Klub. Svaka Vibra Limited večer ugostit će internacionalne glazbene umjetnike koji će prezentirati trendove europskih metropola, a prvi gost dolazi iz Berlina. Njegovo ime je Mike Book i osim što redovno nastupa po poznatim berlinškim klubovima Watergate, Kater Blau, Salon Zur Wilden Renate i inim, vodi i uređuje blog i label - Criminal Bassline. DJ pult do sada je dijelio s imenima kao što su Justin Martin, Gabe, Sonny Fodera, Sharam Jey, Shiba San, Marcus Meinhardt, David Keno, Rey & Kjavik, Sacha Robotti, a na prvom Vibra eventu će ga dijeliti s domaćim snagama i ujedno autorima projekta - Full Ferryjem i Flaneurom. Zagrijavanje počinje u Swanky Monkey Gardenu od 20 sati, a dobra se zabava i obilje plesne glazbe potom seli u Klub (Ulica Pavla Hatza 16) od 23 sata.

vibra

 

M.M.
Foto: Dino Ninković

Objavljeno: 27.10.2016. u 16:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p