MODNI DODACI

Najlakše tenisice Nike do sada

Nike je razvio novi model legendarnih tenisica ispunjenih zrakom
Air max tenisice 
Prošla su gotovo tri desetljeća otkako je Air Max 1 predstavio Visible Air, inovativnu tehnologiju vidljivog zraka unutar tenisica, koja je transformirala dizajn obuće i predstavila franšizu koja je toliko jaka da se njezina godišnjica lansiranja posebno slavi.

Danas je prepoznatljiva silueta na još jednoj prekretnici – povezana je s revolucionarnom Nike tehnologijom Flyknit kako bi se kreirale Nike Air Max 1 Ultra Flyknit, najlakše tenisice Air Max 1 do sada.

Air max tenisica
Usavršene kroz bezbroj prototipa i vođene glavnim dizajnerom projekta, Benom Yunom, tenisice uključuju otvorenu konstrukciju Flyknit kod prstiju i jezika za prozračivanje, dok zatvorena konstrukcija pete pruža dodatnu potporu. Dio tenisica između gornjišta i prednjeg dijela potplata ne sadrži šavove, čime je model povezan s originalnim tenisicama Air Max 1. Lagana i fleksibilna izrada povećava udobnost.

Tenisice Nike Air Max 1 Ultra Flyknit dostupne su u veličinama i bojama za muškarce i žene putem Nike webshopa i na Nike prodajnim mjestima po cijeni od 1.399,00 kuna. 
Objavljeno: 02.08.2016. u 13:46

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p