MODNI DODACI

Najpoželjniji jesenski modni dodatak

Svilena marama za upečatljiv stilski potpis
Freywille

Profinjena svilena marama desetljećima je na tronu obaveznih modnih dodataka žena diljem svijeta. Sasvim jednostavna, nenametljiva, a toliko posebna jer pruža beskrajne mogućnosti nošenja i zanimljivih transformacija. Dolaskom jeseni ovaj simbol diskretnog luksuza ponovno će zavladati ulicama upečatljivim bojama i u različitim dimenzijama.

 
FREYWILLE marame pravo su nadahnuće kada je u pitanju originalan dizajn, vrhunska kvaliteta i autentičan, umjetnički kolorit. Idealne su za trenutno osvježenje bilo koje odjevne kombinacije te kreiranje personaliziranog stilskog potpisa. U novoj kolekciji dominiraju male svilene marame dimenzija 53x53 cm u modrim i ultramarin nijansama, vibrantnim ljubičastim, rubin crvenim ili sedefastim tonovima, a koje se mogu vezati oko vrata na pariški način, nositi poput narukvice oko ruke ili kao ukras u kosi.. Za nešto hladnije dane, tu su velike svilene marame 90x90 cm koje, uz standardne načine vezanja, možete iskoristiti kao upečatljiv remen, prsluk ili top, te osebujne pašmine dvostrukog lica za istinski dodir holivudskog glamura.

Dodatne inspiracije o načinima vezivanja i stiliziranju marama istražite tijekom besplatnih, personaliziranih konzultacija u FREYWILLE butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2.
 
Foto: Jelena Balić
Styling: Petar Trbović
MUA: Dajana Pajkić
Kosa: Mijo Majhen
Model: Suzana Horvat
  
Marame iz FREYWILLE kolekcije pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 25.08.2016. u 14:30

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p