MODNI DODACI

Odlične torbe koje su zaradile svoje mjesto na listi najpoželjnijih u svijetu

Imago-A je brend modnih dodataka o kojem se ne prestaje pričati

Protekla godina bila je definitivno u znaku torbi! U moru lijepih torbi poput one Chloe 'Tesss', Dior 'Saddle', Jacquemus 'Le Chiquito' ili pak Staud 'Shirley', našla se i još jedna sasvim posebna koja se po svojem dizajnu razlikuje od svih navedenih. Dizajnirao ju je kreativac Yegang Yoo, iz poznatog brenda 'Imago-A', a njezin skulpturalni oblik i delikatna struktura nas je oduševila.

'Imago-A' poznati je brend modnih dodataka koji za cilj uvijek ima stvarati skulpturalne, luksuzne kožne torbice, kao i ostale asesoare koji prije svega moraju biti funkcionalni, ali i inovativni. Danas možemo susresti prekrasne, ali pomalo nenosive torbice kao što je ona minijaturna Jacquemus Le Chiquito' torbica koja je zaludjela sve žene ove godine. Problem takve i slične torbe je što je izuzetno nepraktična i što u nju gotovo pa ništa ne može stati. Upravo iz tih razloga, Yegang Yoo, sa svojim brendom stvara one praktične, funkcionalne i nosive torbice koje će biti idealne za baš svaku priliku.

Moj fokus je uvijek bio kreirati unikatne oblike torbi koje će biti autentične i originalne. Želja za ovu kolekciju mi je bila stvoriti nešto što nikada nisam vidio na tržištu. Izazov mi je tu svoju inicijalnu zamisao realizirati i stvoriti potpuno funkcionalnu torbu koja će biti potpuno praktična jer ju inače nitko neće htjeti nositi. To je stvarno zabavan izazov za mene“, kazao je Yegang Yoo.

Čuti ovakve riječi iz usta dizajnera svakako je osvježavajuće jer nam je drago da se pozornost osim na estetiku i dizajn, obraća i na praktičnost i funkcionalnost. Ove sasvim posebne torbe neobičnog dizajna zasigurno će vas osvojiti, a popularni brend najavljuje i nove proizvode početkom sljedeće godine od kojih možemo očekivati još raskošnije oblike, dizajn i boje.

Foto: Imago-A
Objavljeno: 12.12.2018. u 15:17
Tagovi: torba, mica torbica

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p