MODNI DODACI

Otkrili smo najslađe narukvice koje baš vi možete osvojiti!

Slastice i nakit? Zašto ne.

Slastice su jedna od najomiljenije hrane većini ljudi, i ponekad ih poželimo imate nepregledan broj u torbi kako bi u svakoj 'kriznoj' situaciji bili spremni. Što kažete na to da omiljene slastice možete stalno nositi sa sobom u obliku najslađih narukvica?

Kada govorimo o nakitu, ovogodišnji trendovi dolaze u vidu minimalističkih linija, ali i masivnih statement komada. Zanemarite li trendove, nakit koji nosimo trebao bi odašaljiti poruku onoga što mi jesmo, karakterizirati našu osobnost i narav. Zagrebačka slastičarnica Magnolia jedan je on najljepše uređenih ugostiteljskih prostora i mjesto u koje se vrlo rado vraćamo što zbog ukusne ponude, a što zbog toplog, predivnog i s nevjerojatno puno pažnje uređenog interijera. U suradnji sa Silvijom Talan, u Magnoliji je za kupnju dostupan najslađi nakit koji smo ikada vidjeli. Riječ je o narukvicama rađenih od pleksiglasa s motivima neodoljivih cupcakeova različitih boja i oblika. Inspiracija za ovu zanimljivu kolekciju bio je poznati stih - What are girls made of? Sugar, spice and all things nice!, a Silvija je na to nadodala – like cupcakes! Neodoljive narukvice apsolutno predstavljaju radost i šire pozitivno raspoloženje u ovo blagdansko doba te su idealan poklon za dragu osobu koja obožava slatkiše. Mogu se nabaviti u slastičarnici Magnolija u Gundulićevoj 4 po cijeni od 130 kn ili u Nott. jewelz atelieru u Trakošćanskoj 17.

Adventsko darivanje i FASHION.HR poklanjaju vam jednu od narukvica, a vi birate koju želite. Sve što trebate je u komentaru napisati željeni model i označiti osobu za koju mislite da će najbolje nositi ovaj neodoljivi modni dodatak!

Foto: PR
Objavljeno: 10.12.2018. u 13:57
Tagovi: nakit

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p