MODNI DODACI

Nakit hrvatskog brenda koji će vas osvojiti na prvi pogled

Kolekcija "Geometry" iza koje se krije dizajnerski potpis Rene Krasnić Velicki
Nakit čiji su nas vizuali osvojili isprve, djelo su domaće dizajnerice Rene Krasnić Velicki pa smo tim povodom odlučili upitati ju koja je bila inspiracija iza nove kolekcije koja će se svidjeti baš svakoj djevojci. Decentnog dizajna sa osebujnom pričom iza sebe, kolekcija nakita postala je malo više od toga onog trenutka kad smo čuli što o istoj ima za reći i dizajnerica.

"Kolekcija koju Vam predstavljamo zove se ‘Geometry’. Proizašla iz moje fascinacije matematikom, ona prikazuje ‘Statement’ naušnice u kojima povezujem različita geometrijska tijela koja tek u pokretu i nošenju pokazuju svoju pravu ljepotu. Osim naušnica, i dalje držim fokus na rukama. Ruke. U eksploziji prstenja. Doživljavam ruke kao body talk srca i volim da onako srčano pršti iz njih, na svakom prstu po jedan prsten. Može i dva." 


"Da se vratim na matematiku. Inspiriranje matematikom zvuci čudno, ali zapravo je vrlo logično, matematika predstavlja savršeni sklad.  Na primjer, Phi omjer oličenje je sklada i neosporni primjer kako je priroda savršena. Čvrsto vjerujem u energiju te zakonitosti prirode - gdje su naši životi produkti energije koju odašiljemo i privlačimo. U matematici postoje određene zakonitosti. Ako plohe postavite na određeni način dobit ćete točno određeno geometrijsko tijelo. Ako u životu posložite sebe na određeni način bit će vam točno onako kako vaša energija projicira tj privlači. Mi žene smo magična stvorenja. Svaka od nas je energetski sposobna za čuda, a opet dovoljno samokritična da sama sebe opstruira na tom putu.


Žene su krhke upravo zbog svoje intelektualne naprednosti. Ovom kolekcijom, želim poručiti "nemojmo biti krhke". Samopouzdanje - glavni adut protiv straha koji nas ponekad sprječava u genijalnosti; samopouzdanje je to na čemu želim raditi. Želim svakoj ženi poručiti genijalna si! Naušnice su velike i plijene pažnju. Ni jedna žena na svijetu ne bi trebala zazirati od pažnje i povlačiti se u sebe. Pregenijalne smo da bi to sačuvale samo za sebe."  Mi smo se zaljubili i u nakit i u priču iza njega. A Vi? Cijelu kolekciju obavezno provjerite na Instagram profilu! 
Foto: PR
Objavljeno: 25.10.2018. u 15:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p