MODNI DODACI

Nakit koje će vaše vjenčanje učiniti posebnim

Raskošan FREYWILLE dizajn
Freywille vjenčani nakit
S
vaka mlada posvećuje veliku pažnju odabiru idealne vjenčanice, no jednaku pažnju treba obratiti i na izbor odgovarajućeg vjenčanog nakita. On je taj koji govori o vašem stilu i osobnosti, a ne zaboravite da ćete ga sigurno željeti nositi i u brojnim prilikama nakon vjenčanja. Ako se želite odmaknuti od tradicionalnih formi, razmislite o umjetničkom nakitu dizajnerskih kuća koji osim bajkovitom estetikom, oduševljava i prelijepim emotivnim porukama.

Talentirani fotografski dvojac Decker&Kutić u jednoj od svojih umjetničkih fotografija zanimljivo interpretira najemotivniji dan za svaku mladu. Prenoseći na zlato simboliku dragocjene ljubavi, prikazuje ekskluzivne 18 karatne primjerke iz FREYWILLE kolekcije Hope dok bezbrižno lebde u raskošnom prostranstvu najzlatnijih životnih trenutaka.

Kolekcijom Hope koja je posvećena istoimenom remek-djelu slavnog austrijskog slikara Gustava Klimta, FREYWILLE oživljava jednu od najljepših priča o nadi i novim počecima. Romantične, cvjetne spirale i vibrantni otočići izviru iz zagrljaja jarkih nijansi crvene i žute, simbolizirajući želje koje dozivaju ljubav i sigurnost. Nad njima se uzdižu zlatne linije sinkopiranog ritma, tajanstveni vrtlozi misli o snovima i životu koji cvjeta kroz sreću i blagostanje.
Freywille vjenčani nakitRaskošan FREYWILLE dizajn savršeno će se uklopiti u razna tematska vjenčanja, no u svojoj ponudi FREYWILLE ima i suptilne setove u bijelim ili neutralnim tonovima. Za one posebno istančanog ukusa, tu je ekskluzivna edicija od čistog 18 karatnog zlata i dijamanata. Inspirirajte se ovim malim umjetničkim djelima, posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2 ili FREYWILLE Online Boutique.

U galeriji pogledajte najljepše komade za vaše vjenčanje...
Objavljeno: 20.03.2017. u 09:28
Tagovi: nakit, freywille

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p