MODNI DODACI

Nakit koji će obožavati baš svaka žena

Idealan za blagdansko darivanje!

Nakit je jedan od najlakših načina pomoću kojeg ćete ažurirati vaš izgled. Odvedite svoju omiljenu malu crnu haljinu na potpuno novu razinu pomoću najljepših naušnica, ogrlica ili narukvica. U tome bi vam pomogao pomoći i jedan novi, sasvim poseban brend nakita, Werkstatt.

Werkstatt je brend nakita osnovan u Sarajevu 2015. godine. Werkstatt je njemačka riječ za radionicu, koja odražava zajednički radni prostor koji su vlasnice i osnivačice brenda, Ajla Šarić i Lejla Nuhić, kreirale kako bi dizajnirale svoj unikatni ručno rađeni nakit. Ajla i Lejla su akademske grafičarke koje su završile Akademiju likovnih umjetnosti u Sarajevu, gdje su se i upoznale. Werkstatt dizajn je prepoznatljiv po specifičnom minimalističkom industrijskom stilu narukvica, naušnica i prstenja izrađenog u cinku i mesingu.

Svaki komad ovog ručnog rađenog nakita ostavlja dojam odvažnosti i odražava raznolike skulpturalne forme nastale kroz raznovrsne inspiracije, umjetničke forme i eksperimente s različitim materijalima, tehnikama i tehnologijama. Proteklih nekoliko godina, svjedočili smo minimalističkom nakitu naslaganom jedan na drugi, a ovaj brend predstavlja upravo to. Werkstatt nakit namijenjen je za korištenje po gotovo cijelom tijelu, a u ovom jedinstvenom spoju minimalizma i avangarde pronaći će se baš svaki ljubitelj lijepog, minimalističkog, a opet efektnog nakita!

Foto: PR
Objavljeno: 10.12.2018. u 13:22

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p