MODNI DODACI

Nakit koji se savršeno uklapa u bajkovito ruho blagdana

Mondeni život 20-ih godina u novoj kolekciji FREYWILLEA
Freywille 
Otmjen i raskošan FREYWILLE nakit savršeno se uklapa u bajkovito ruho nadolazećih blagdana. Ovaj austrijski brend inspiraciju za svoj svečani editorijal nalazi u sentimentalnim nanosima koje budi mondeni život 20-ih godina prošlog stoljeća, a zanimljivo je da za lokaciju snimanja bira hotel Esplanade, zagrebačku oazu luksuza i jedan od najljepših art deco interijera u ovom djelu Europe.

Naglašena umjetnička i simbolička dekorativnost FREYWILLE kolekcija uz čarobne teksture i elegantne kreacije odlična je suvremena interpretacija razdoblja inventivnosti i maštovitosti , duha poletne lakoće življenja kada je rođena nova, smjela žena, izgledom i ponašanjem. Uz inspirativne odjevne kombinacije koje odišu elegancijom i profinjenošću, bezvremenski FREYWILLE nakit oduševljava vječno rascvjetanim motivima secesije. Blistave zlatne linije sinkopiranog ritma seta Adele Bloch Bauer simbol su blagostanja i prosperiteta, dok bujni, jarko crveni i zeleni ornamenti seta Hope nose poruku optimističnog pogleda na budućnost i nadu, kao duhovnu kariku koja nas okružuje s ljubavlju. Nježno ružičaste nijanse FREYWILLE kolekcije Pepita Rose Pastel pozivaju na bijeg u romanticizam i prepuštanje nostalgičnim osjećajima, te su simbol zahvalnosti i sreće.
 
freywille 
Ova idilična FREYWILLE kompozicija rezultat je još jedne uspješne kreativne sinteze sa sjajnim Petrom Trbovićem odgovornim za styling i umjetničko vodstvo te vrhunskim fotografskim dvojcem Decker+Kutić zaslužnim za izvanredne fotografije visoke estetske vrijednosti i snažnog emotivnog naboja. Make-up artist Simona Antonović i make-up assistant Maja Antonović pobrinule su se za savršenu šminku, a divne frizure potpisuje Dijana Katić za Frizerski studio Di. U ulozi modela odlično su se snašle prelijepe FREYWILLE ambasadorice za Sloveniju, Nataša Pinoza i Manca Izmajlova.
 
freywille 
freywille 
Foto: Decker&Kutić
Objavljeno: 17.11.2015. u 15:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p