MODNI DODACI

Nakit švedskog brenda koji ćete poželjeti za sebe

Nakit brenda Syster P na novoj shopping stranici oho studio 

Syster P

Sve švedsko predmet je inspiracije već godinama. Počevši od osnovne estetike i stila odijevanja, minimalističke sofisticiranosti u uređenju interijera, sve do njihovog privlačno opuštenog samopouzdanja, čime ostavljaju snažan osjećaj identiteta, i dočaravaju ljepotu jednostavnosti koju žive i odašilju. 

Nakit proizvođača Syster P originalan je švedski proizvod i rezultat prepoznatljivog švedskog dizajna. Njegova besprijekorna izvedba, jednostavnost i suvremena ljepota biti će razlog zbog kojeg ćete ga voljeti nositi svaki dan. To je nakit koji pristaje na sve, elegantan je, najljepše izgleda u nizu i izrađen je od kvalitetnog materijala, Ako volite minimalizam na prstima, kao i narukvice, lančiće i naušnice u tom stilu – brend Syster P je izbor za vas.

Povodom predstavljanja Syster P nakita, oho studio pripremio je divan editorial radnoga naziva ‘’Black Silk’’. Syster P nakit u kombinaciji s crnom slip svilenom haljinom, zavodljiva su zlatno-crna kombinacija, koja odiše elegancijom, i kao stvorena je za sve partyje u prosincu. 

Nakit Syster P možete ekskluzivno pronaći na novoj shopping stranici oho studio (www.ohostudio.co) iza kojeg stoji Ivana Hrvat iz dobro poznatog zagrebačkog bon ton. Ovdje vas uskoro očekuju i drugi svjetski brendovi, a kako bi bili informirani na vrijeme, pratite oho! i putem službene Facebook stranice.

Mnogo je razloga u korist Internet tgovine. Kupovina, kao i vaši podaci, posve su sigurni. Cijene dostave su sve povoljnije, imate pravo povrata kupljenog kao u pravoj trgovini, a utrošeno vrijeme uz troškove prijevoza kako biste pronašli željeno svedeno je na minimum. Poštarina za RH je besplatna.
Ako želite komade koje neće posjedovati svaka žena pokraj vas – online kupovina “je pravi put za vas“.

Foto: Ivana Hrvat
Model: Laura Špoljar

Nakit švedskog brenda pogledajte u galeriji:

Objavljeno: 22.12.2016. u 13:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p