MODNI DODACI

Naprosto predivna Jennifer Lawrence u novoj Dior kampanji

Dior kampanja modnih dodataka

jennifer lawrence dior

Izašla je nova jesenska Dior kampanju za modne dodatke i njihovo zaštitno lice, predivna Jennifer Lawrence, kao i uvijek, zapanjila nas je svojom ljepotom!

Teško nam se odlučiti u što gledati na ovim fotografijama, u predivne Dior torbice ili lijepu glumicu. Jennifer je još jednom pokazala da Dior nije pogriješio kada ju je odabrao za zaštitno lice jer očarava sa svakom novom kampanjom. Novu jesensku kampanju fotografirao je poznati fotograf Patrick Demarchelier u New Yorku, a službeno će izaći idućeg tjedna u Dior Magu.

jennifer lawrence dior

jennifer lawrence dior

Jennifer je rekla kako je snimanje za Dior proteklo lako i opušteno i kako su joj se torbice jako svidjele jer su chic, stylish i cool. Na fotografijama se nalaze klasične Dior torbe, ali u osvježenim jesenskim izdanjima pa tako možemo vidjeti modele Diorever i Diorama s neobičnim strukturama, u zlatnim bojama ili s maramom kao ukrasom. Glumica je Diorovo zaštitno lice od 2012. godini te je od tada snimila velik broj kampanja za torbe i kozmetiku. Priznala je kako uživa u toj suradnji jer osjeća odličnu sinergiju s brendom.

jennifer lawrence dior
 
jennifer lawrence dior 
T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 03.09.2016. u 12:22

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p