MODNI DODACI

Neodoljiva romansa umjetnosti i boja

FREYWILLE nakit kojem je nemoguće odoljeti

Mnogo je razloga zbog kojih je teško odoljeti FREYWILLE nakitu. Savršene kompozicije umjetnički oslikanog emajla na jedinstven način spajaju profinjeni dizajn i ekspresivnu moć boja. Njihova čarobna estetska harmonija oduševljava vizualno, no djeluje i kao snažan poticaj pozitivnom raspoloženju te najljepšim emocijama.
 
Izuzetnu snagu boja na novi način prenosi nam FREYWILLE Donna narukvica. Jednostavnog i elegantnog oblika, umjerene širine, prvi puta je kreirana 1960-ih, a sada se vraća u još ljepšem, živopisnom izdanju. Uz prepoznatljivu raskoš bajkovitih, umjetničkih motiva na površini pečenog emajla, ona je prva FREYWILLE narukvica koja osvaja vibrantnom, sjajnom i kolorističnom unutrašnjošću.

Ovom zanosnom kreacijom FREYWILLE pomiče standarde u kreiranju umjetničkog nakita i modnih dodataka, te se ponovno dokazuje kao svjetski lider u složenoj tehnici emajliranja. Narukvice Donna dostupne su trenutno samo u odabranim FREYWILLE buticima, a među njima je i butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.
 
FREYWILLE nakit pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 19.01.2016. u 13:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p