MODNI DODACI

Neodoljive Replay tenisice

Sportski elementi u casual kolekciji

Replay tenisice

Replay ostaje vjeran primarnoj udobnosti i nenadmašnom vizualnom identitetu koji su objedinjeni u sportskim footwear komadima.

Prva na redu je tenisica koja je izrađena od inovativnih materijala pri čemu se krasi i vrhunskim dizajnom – oštre linije i svjetlucave print tkanine su neizostavne. Replay tenisice su odličan izbor za ubrzani gradski život, ali i opušteni noćni izlazak. Izrazito moderne sportske tenisice, prikladne za trčanje i vježbanje, još su jedan novitet iz Replaya. Metalik odsjaj, zmijska-print tkanina te bočni zatvarač sa strane jamče vrhunski stil. Kolekcija tenisica dolazi u najpoželjnijim 'zimskim' tonovima poput crne, smeđe, ali i neizostavne bijele. Izrazito moderni elementi svakako su aplicirane resice koji predstavljaju neodoljiv modni element.

Replay tenisice

Replay footwear kolekcija savršeno spaja istinsku modu i sport te na taj način omogućava svakoj ženi pravi urbani izgled, ali i potpunu udobnost. Replay kreira stil koji kupcu donosi odjevne komade s identitetom te savršeno kombinira urbane i casual elemente u kojima se osjeti sportski, aktivni utjecaj!

Replay tenisice

Replay tenisice

Replay tenisice

Replay tenisice

Replay tenisice

Foto: PR

Replay tenisice pogledajte u galeriji i potražite na linku:

Objavljeno: 11.10.2016. u 08:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p