MODNI DODACI

Neodoljivo slatke jesenske Startasice

Kampanja za jesensku kolekciju popularnih tenisica

Startas

Startas tenisice već su nekoliko godina must have odabir svih fashionistica, a nije tajna da su Amerikanke poludjele za ovim otkačenim tenisicama iz Borova, osobito otkako su osvanule na stranicama Voguea, najvažnijeg modnog magazina na svijetu. Uz atraktivan izgled i udobnost, Amerikanke posebno hvale i činjenicu da su sve tenisice izrađene od eco friendly materijala.

Osim što je ovaj uspjeh veliko priznanje za tvornicu iz Vukovara, iznimna je reklama i za cijelu Hrvatsku o čijim prirodnim ljepotama također redovito izvještavaju najprestižniji svjetski mediji. Možda je upravo kombinacija svega toga ponukala Michelle Gregurev, zastupnicu Startasa za Ameriku, da kampanju za jesen 2016. godine odluči snimiti u Zagrebu čiji starogradski štih je poslužio kao dodatna inspiracija za snimanje.

U zagrebačkim vedutama tako su u novim modelima startasica prozirale manekenke Darija Papst i Ana Miladin, styling je osmisla Iva Gradišer, frizuru Matej Tonković, make up Marina Jurač, a fotografirala je Sara Pukanić.

Video materijal potpisuju 73 collective, odnosno Mario Macedo i Filip Romac.

Objavljeno: 20.10.2016. u 09:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p