MODNI DODACI

Nova kolekcija Ugg čizmica stigla u Karla trgovine

UGG® Classic II
uggs karla
P
opularni brend toplih čizmica od ovčjeg krzna i kože predstavio je novu kolekciju popularne Classic čizme, a nova, globalna ambasadorica UGG® brenda postala je glumica i supermodel Rosie Huntington-Whiteley. U Hrvatskoj su nove UGG® Classic II čizmice dostupne u svim Karla trgovinama.

UGG je objavio suradnju s poznatim modelom Rosie Huntington-Whiteley kao svojim novim zaštitnim licem, kako bi odao počast svojim jedinstvenim Classic čizmama te najavio dolazak nove Classic II kolekcije. Classic II čizme obožavat ćete jer im je podebljan potplat, što ih čini još mekšim i udobnijim; impregnirana im je koža kako bi odbijale vodu i kako bi se spriječilo nastajanje mrlja; a UGG brend istaknut je na elegantnoj kožnoj markici pozicioniranoj na peti čizme.

uggs karla
uggs karla
Potpisivanje ugovora s novom ambasadoricom za UGG Classic II, Rosie Huntington-Whiteley, podudara se s najvećim redizajnom koji je brend imao od svoga osnutka prije trideset i sedam godina. Uz Treadlite by UGG™ potplatom za bolje prianjanje, meku unutrašnjost i dodatak oslonca, te Scotchgard™ Protector, koji odbija vodu i mrlje, novi Classic II modeli imaju karakteristike i prednosti koje kupcima omogućuju nošenje omiljene UGG obuće u gotovo svim vremenskim prilikama.

uggs karla
uggs karla
Nove UGG Classic II modele u raznim bojama potražite u Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili ih pogledajte u web trgovini na www.karla.hr

uggs karla
uggs karla
Foto: PR
Objavljeno: 12.11.2016. u 10:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p