MODNI DODACI

Nove Converse tenisice oduševile publiku

Predstavljene Chuck Taylor All Star 2 tenisice

Chuck Taylor All star 2 
Kultne tenisice Chuck Taylor doživljavaju svoj make over koji je oduševio sve obožavatelje Conversica. U pitanju je Chuck Taylor All Star 2 koja je u punom Vintage baru u Zagrebu u utorak 12. travnja oduševila sve prisutne. 

Definitivno jedne od kultnih tenisica na svjetskoj sceni su popularne Converse Chuck Taylor All Star, poznatije kao Starke. Prošle godine od samog početka 1920. godine i prvih Starki, predstavljeno je najveće i najznačajnije lansiranje – Chuck Taylor All Star 2.

Chuck ll model krasi dobro poznata i voljena silueta koja je sada napravljena za više. Ova inovativna tenisica, suvremeni dodatak Chuck Taylor All Star obitelji, dizajnirana je da podrži uvijek u pokretu, životni stil današnjice.

Chuck Taylor All star 2

No, nova Starka je drugačija od svih drugih Starki. Karakterizira ju podstavljeni jezik koji ne klizi, uložak od lunarlonpjene i super-meki mikro lajner od kože. Ako ste spremni za više, Chuck II je model za vas! Cijena niskog modela iznosi 599 kn, a visokog 629 kn.

Vatra
U Vintage Industrial baru svi obožavatelji kultnih Starki uživali su u odličnoj atmosferi na koncertu popularne grupe Vatra, a tko je sve slavio s Converseom, provjerite u galeriji.

M.D.
Foto: PR
Objavljeno: 13.04.2016. u 11:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p