MODNI DODACI

Otvorena prva Lana and Love trgovina ručno rađenog nakita

Novo mjesto puno ljubavi prema nakitu!

Odabir pravog nakita najvažniji je korak u smjeru željenog izgleda. Omiljeni domaći brend minimalističkog i ručno rađenog, a opet elegantnog nakita od sada je dostupan i u središtu Zagreba!

Sve ljubiteljice modnih trendova, ali i poklonice vječne klasike oduševit će vijest da se u Zagrebu prije nekoliko dana otvorilo novo it mjesto. U šarmantnoj Maloj ulici na kućnom broju jedan smjestio se dućančić nakita Lana and Love, brenda koji već godinu i pol dana osvaja srca profinjenom izradom i vrhunskim materijalima, od plemenitih metala do riječnih bisera, poludragog kamenja i cirkona. Ovaj ručno rađeni nakit inspiriran ljubavlju bit će idealan poklon za sve koje volite ovih blagdana. Novu kolekciju nakita među prvima su pogledale brojne zaljubljenice brenda Lana and Love poput: Tamara Garbajs, Nataša Janjić, Antonija Stupar Jurkin, Borna Kotromanić, Olja Vori, Marijana Mikulić i brojni drugi.

„Od prvog dana ovom poslu pristupamo s puno ljubavi i nastojimo za svaki pojedinačni komad ispričati neku posebnu, drugačiju priču, jer je i svatko od nas poseban i jedinstven. Upravo iz tog razloga nismo ciljali na neku posebnu kategoriju kupaca nego smo nakit namijenili kako mladim, tako i ozbiljnijim ženama te njihovim različitim životnim stilovima. Da ne bismo zanemarili jači spol predstavili smo i muške narukvice, a uskoro će se u ponudi naći i tradicionalni hrvatski nakit u modernijoj izvedbi“ – najavljuje dizajnerica Lana Klipa, ujedno i osnivačica brenda Lana and Love.

Lidija Lešić, Lana Klipa, Rita Rumora

Olja Vori, Lana Klipa, Antonija Stupar Jurkin

Tamara Garbajs, Lana Klipa, Nataša Janjić

Foto: PR
Objavljeno: 06.12.2018. u 09:54

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p