MODNI DODACI

Ove zimske čizme su cool!

Style File by Ana Bacinger

zimske buce 
 
vrijeme kada se temperature spuste opasno ispod nule i kada krene sezona bljuzge, malo je obuće u kojoj nam je toplo, a u kojoj se istovremeno osjećamo cool. Isabel Marant prošle je godine fashionisticama ponudila model koji je upravo takav - toplu bucu koja je jako cool! Mi smo se bacili u potragu za sličnim modelima i pronašli nekoliko njih za koje vam garantiramo da će se divno uklopiti u većinu kombinacija!
 
‘Draga Ana,

u potrazi sam za toplim, zimskim čizmama. Prošle godine su mi se jako sviđale jedne čizme Isabel Marant, buce ukrašene vezicama, no ne mogu ih nigdje pronaći. Imaš kakav prijedlog? Lena.’
 
Draga Lena,

Isabel Marant buce osvojile su sve fashionistice prošle hladne sezone pa je dizajnerica i ove godine odlučila u svoju ponudu ubaciti nekoliko takvih modela. Osim samim Marantica, brand Ikkii ima fantastičnu ponudu sličnih čizama, a prekrasni model Fabi krije se i na policama Karlinih dućana. Za sve spomenute modele potrebno je izdvojiti poveću svotu novca pa ako tražiš pristupačniju varijantu s kojom ćeš postići isti efekt, svakako zaviri na police New Yorker dućana jer se upravo kod njih nalazi model vidljivo inspiriran prošlogodišnjim Isabel Marant bucama sa crvenim vezicama. 

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.
Ikkii (3.328 kuna)​Ikkii (3.328 kuna)
Fabi @ Karla (cijena na upit)
Fabi @ Karla (cijena na upit)Ugg (1.820 kuna)Ugg (1.820 kuna)New Yorker (199 kuna)New Yorker (199 kuna)Isabel Marant (3.658 kuna)Isabel Marant (3.658 kuna)
Objavljeno: 29.11.2015. u 10:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p