MODNI DODACI

Ovo su najpopularnije cipele na društvenim mrežama

High street vs. dizajneri

Najpopularnije cipele
Kada razmišljamo o modi, uvjereni smo da su žene opsjednute novim Valentino cipelama ili Saint Laurent platformama, da uzdižu za novim Louboutin salonkama i maštaju o Chanel espadrilama. No, ako gledamo društvene mreže to nisu ni približno najpopularnije cipele!

Prema najnovijim istraživanjima koje je proveo analitičar Danielle McCoy iz Wunderlich Securities Inc. high street brendovi su popularniji od onih dizajnerskih. Facebook, Twitter i Instagram poslužili su kao izvor informacija, a prema njima najpopularniji brendovi su: Steve Madden, Crocs, Keds, Ugg Australia i Sam Edelman. Koliko god pratili modne tjedne, listali prestižne modne časopise i pratili kolekcije, većinski dio fashionista ipak voli one brendovi koje si mogu priuštiti i u stvarnom životu.

Najpopularnije cipele
 Steve Madden
 Najpopularnije cipele
Ugg Australia 
 
Stoga njihova popularnost na društvenim mrežama ne iznenađuje – veliki dio korisnika upravo preko društvenih mreža vodi jedan novi stvarni život u kojem s drugim korisnicima dijele svoj lifestyle, a tako i modni stil. A upravo high street brendovi čine većinski dio ormara prosječnog korisnika Facebooka, Twittera i Instagrama.
 
Najpopularnije cipeleCrocs 

Najpopularnije cipeleKeds

Najpopularnije cipeleSam Edelman
M.D.
Foto. Instagram
Objavljeno: 15.06.2015. u 14:22

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p