MODNI DODACI

Ovog ljeta nosimo espadrile i rimljanke

Savršeni ljetni modeli iz Karla trgovina

Karla

obzirom da ljeto podrazumijeva ležernost i udobnost, u Karla trgovinama potražite veliki izbor popularnih modnih brendova koji su za ovo ljeto pripremili udobne espadrile, rimljanke i praktične torbe, koji će svojim šarenilom osvajaju na prvi pogled.

Iako je već desetljećima ljeto nezamislivo bez udobnih espadrila, one i ove godine vladaju modnom scenom. Prvenstveno radi udobnosti, a zatim i radi odličnog dizajna, espadrile su prvi izbor ljetne obuće za sve prilike. Šarene, ukrašene modernim aplikacijama, Colors of California espadrile šalju vesele poruke, dok nam elegantni modeli s potpisom Tory Burch, Marc Jacobs, McQ, Twinset i Ugg mogu poslužiti kao modni dodatak i u ozbiljnijim situacija od odlaska na plažu.

Nezaobilazne su i hit-sandale grčke dizajnerice Eline Linardaki, prepoznatljive po veselim pomponima u šarenim bojama, koje će i ovo ljeto uveseljavati modni korak svih trendseterica profinjenog stila. Nosive na sve lepršave kombinacije i uz preplanulu put, baš svaki styling će lansirati u modnu orbitu!

Ovog ljeta nećete moći odoljiti niti popularnom talijanskom bredu Piero Gudi koji je, ostajući vjeran svom prepoznatljivom stilu, pripremio zanimljive modele i u svijetlim bojama, prikladnim za sve kombinacije i bezbrižno uživanje u ljetnim radostima.

Po svemu sudeći, stiže nam dugo, toplo, udobno i šareno ljeto!
Cjelokupnu ponudu provjerite u Karla trgovinama ili na www.karla.hr .

Objavljeno: 24.05.2017. u 10:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p