MODNI DODACI

Ovog ljeta putujte s Carpisom

Inovativni detalji i vrhunska kvaliteta izrade putnih torbi za bezbrižne ljetne pustolovine
 
Ljeto uvijek sa sobom donosi zabavna putovanja i nezaboravne avanture, a Carpisa, omiljeni talijanski brend modnih dodataka i putnih torbi, savršen je suputnik na kojeg uvijek možete računati.

Proljetnim modelima putnih torbi s potpisom Penelope Cruz dominiraju otkačene točkice koje im daju dašak drskog, mladenačkog duha. Modeli iz nove kolekcije, koja je u potpunosti posvećena vedrim i veselim bojama ljeta, u potpunosti su izrađeni od vrlo otpornih polikarbonatnih vlakama, s ugrađenim pojačanjima na svim uglovima. Kako bi putovanja bila, ne samo komforna, već i modno osviještena, kolekciju zaokružuju stilski dotjerane putne torbe za sve one koji žele putovati u trendu.

Široka ponuda modela i veličina garantira odabir idealne putne torbe za svaku prigodu, a nove nijanse najpoznatijih modela odlično se uklapaju u modne imperative sezone. S detaljima, poput kotačića koji se izvlače po potrebi i proporcija izrađenih po standardiziranim mjerama putničkih kabina za prtljagu, Carpisa putni asortiman najsigurniji je način da svako putovanje ostane u najljepšem sjećanju. 
 
Prilikom kupovine putnih torbi u Carpisa trgovinama, ispunite listić osiguranja i bezbrižno putujte po svijetu, jer u slučaju gubitka kofera, Carpisa nadoknađuje iznos vrijednosti putne torbe do 199 EUR. 
Objavljeno: 17.05.2016. u 15:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p