MODNI DODACI

Pandorinom nakitu je teško odoljeti

Savršen poklon za one koje volite

Pandora

PANDORA dizajnira, proizvodi i prodaje ručno dovršen i moderan nakit napravljen od plemenitih metala po pristupačnim cijenama što ga čini savršenim poklonom za sve one koje volite.

Svaka žena ima nezaboravne trenutke koje želi sačuvati, ženstvenost koju želi pokazati i priču koju želi ispričati. Za svako novo poglavlje Vaše priče dodajte novi privjesak na PANDORA narukvicu i kreirajte svoj jedinstven stil. PANDORA nakit inspirira žene širom svijeta da izraze svoju individualnost i kreativnost i da svoje najljepše trenutke pretope u najfiniji nakit.

PANDORA nakit se prodaje u više od 100 zemalja, na šest kontinenata na preko 9.300 prodajnih mjesta, uključujući i preko 1.800 konceptualnih radnji, a osnovana je 1982. sa sjedištem u Kopenhagenu u Danskoj.

PANDORA POKLONI UZ KUPOVINU

Od 21.10. do 23.10. u svim PANDORA konceptualnim i shop in shop prodavaonicama za kupovinu iznad 750,00 HRK dobivate na poklon PANDORA bilježnicu, a za kupovinu iznad 900,00 HRK poklanjamo vam bilježnicu i šalicu. Uživajte u kupovini i predivnim poklonima.

 

Objavljeno: 14.10.2016. u 09:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p