MODNI DODACI

Popularne talijanske torbe napokon u Zagrebu

Obag Store Store Zagreb – Svečano Otvorenje
Obag Zagreb
utorak 04.10.2016. u Zagrebu je ekskluzivno, nakon Rijeke, otvorena prva flagship trgovina talijanskog modnog brenda Obag na Trgu Petra Preradovića 3. Povodom svečanog otvorenja, na prestižnoj lokaciji zagrebačkog Cvjetnog trga, uz predstavnike Obagbrenda iz Italije, zastupnika i vlasnika iz Trsta, Svena Bichlera kao i najvažnije lifestyle i modne medije, održan je prigodan press cocktail event.

Poznata lica iz javnog života prisustvovala su otvorenju, poput cijenjene modne agentice Tihane Harapin Zalepugin i vrlo uspješne hrvatske i međunarodne lifestyle & travel blogerice, Elle Dvornik, koje su inače veliki fanovi brenda. Uz njih, svečano otvorenje nisu htjeli propustiti niti HTV voditeljica Dobro Jutro Hrvatska Ljiljana Vinković, operni pjevač i ljubitelj mode Ronald Braus kao i uvijek besprijekorna filmska i kazališna glumica, Nada Abrus.

Obag Zagreb
Između svojih mnogobrojnih blogerskih angažmana, i putovanja diljem svijeta, Ella Dvornik nam je otkrila, kako je veseli da po torbice i modne dodatke ovog talijanskog brenda više neće morati u London, ili Veneciju, gdje ih je do sada obično kupovala. Dok je Tihana Harapin Zalepugin, kao velika zaljubljenica u posebne i originalne modne dodatke, oduševljena činjenicom, kako će u Obag talijanskom brendu, od sada moći uživati u u svom gradu.

Obag Zagreb
Obag Zagreb
Najnovije Obag torbice i modne dodatke, kolekcije Jesen Zima 2016/17, predstavile su manekenke agencije Talia model, uz frizure Tee Matičević za Opium i Make up Pavla Kantora za Douglas. Važno je istaknuti također, da od ove sezone, kolekcija torbi i modnih dodataka Obag, po prvi puta uključuje, isključivo visoko kvalitetno vegansko eko krzno. Dok paletu boja čine tamno crvena, nebesko plava, strawberry crvena, narcis žuta, ljubičasta, tamno smeđai military zelena. Kolekcija sadrži i brojne zanimljive detalje, ukrase za torbice, privjeske, kao i bogatu ponudu narukvica, ogrlica, sunčanih naočala i satova. Ženski i muški komadi kolekcije, vrlo su nosivi, ali prije svega drugačiji, od sveg onog što na svjetskom tržištu modnog asesoara inače postoji. No što je najvažnije, cjenovno su pristupačni svima.

Foto: PR
Objavljeno: 06.10.2016. u 14:19
Tagovi: Torbe, ženske torbe

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p