MODNI DODACI

Poznati probali nove modele naočala iz Ghetaldus optike

U Splitu Ghetaldus optika predstavila novu kolekcija naočala za proljeće/ljeto 2016.

Na ugodnom predblagdanskom druženju u Ghetaldus optici na Voćnom trgu u Splitu predstavljena nova kolekcija naočala za proljeće/ljeto 2016. godine posebna po atraktivnim i moderno dizajniranim naočalama. Na predstavljanju u Splitu uz predstavnike medija bili su i dizajnerica Anamarija Asanović, blogerica Sonja Dvornik, dizajnerica Monika Sablić i voditelj i glumac Ivo Perkušić koji su među prvima isprobali nove modele naočala. 

 
Modeli nedavno predstavljeni na modnim pistama New Yorka, Milana, Londona i Pariza, sada su dostupni svima koji žele biti pratiti svjetske trendove. A Splićanke i Splićani mogu uživati u ponudi Ghetaldus optike i u Marmontovoj ulici i u City centru.
 
Sonja Dvornik  
 
„Jako nam je drago što predstavljamo najnovije kolekcije istovremeno s njihovim izlaskom na police svjetskih metropola. Ghetaldus optika prati globalne trendove u ponudi ali i tehnologiji jer je riječ o modnom dodatku bez kojeg danas gotovo nitko ne može, bilo da nosi sunčane ili dioptrijske naočale. Mi se trudimo ponuditi najbolje,“ – izjavila je Ivana Belić, voditeljica marketinga Ghetaldus optika.
 
  
Ghetaldus optika je predstavila novitete brendova Just Cavalli, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Dior, Dsquared, Fendi, Hugo Boss, Max Mara i mnogih drugih. U ponudi je široka paleta modela sunčanih i dioptrijskih naočala, ali i dioptrijskih i kontaktnih leća. Kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2016. otkrivaju niz stilskih iznenađenja, oblici su razigrani, dinamični, s puno zanimljivih detalja, a stakla otkrivaju cijelu lepezu boja.
 
Uvjerite se u kreativnost i ljepotu novih modela za nadolazeću sezonu i budite na vrijeme spremni za proljeće/ljeto 2016. s vrhunskim naočalama iz Ghetaldus optika!
 
Ivana Belić, Anamarija Asanović, Sonja Dvornik, Monika Sablić 
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 18.12.2015. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p