MODNI DODACI

Predivna kolekcija nakita grčke dizajnerice

U zagrebačkom koncept dućanu Hysteria

Odnedavno se u zagrebačkoj Hysteriji može kupiti nakit grčke dizajnerice Ioanne Liberta. Ručno rađeni unikatni nakit napravljen je od srebra u kombinaciji s dragim i poludragim kamenjem.

Ono što najviše oduševljava kod Ioanninog brenda Liberta je sama veličina i realističnost motiva. Naime, radi se o mikro skulpturama izrađenim do najsitnijeg detalja, od čega se najviše ističe ogrlica s minijaturnim ljudskim srcem od srebra sa rubinom. U ponudi su i ogrlice s ljetnim motivima, minijaturama školjaka i ribica napravljenih od srebra i zlata.

Nakit koji Ioanna stvara vrlo je poseban i autentičan. Divne ogrlice, privjesci, naušnice i prsteni vrhunske izrade aspolutno ostavljaju bez daha. Iako minijaturan, ovaj nakit posebno se ističe i plijeni pažnju na svakoj odjevnoj kombinaciji. To je nakit sa stavom i sa pričom, a pregršt motiva daje mogućnost da izaberete upravo onaj jedan koji predstavlja vas i onaj s kojim se možete poistovjetiti.

„Volim stvarati jedinstveni nakit koristeći srebro i zlato, često u kombinaciji s dragim ili poludragim kamenjem. Moja inspiracija potječe od muškaraca i žena sličnih meni. Ne sviđa mi se jednostavan način izrade nakita. Volim mikroskulpturu, male detalje u svakom svom dizajnu, to je ono što čini razliku. Svaki dizajn ima značenje za mene i mali je ili veliki dio mene. Kao što je rubinovo srce jedno od mojih najdražih kreacija, ono je mali komad moje tamne strane. Radim nakit za nekolicinu. Za one sa jedinstvenim ukusom“, objasnila je Ioanna Liberta.

Ioanna Liberta završila je studij povijesti odijevanja, dizajna mode i modnih dodataka, te se nakon školovanja pronašla u kreiranju i izradi nakita od srebra i zlata. Inspirirana je uglavnom muškarcima, iako je njen dizajn namijenjen i ženama također. Njezina estetika otkriva njene grčke korijene, budući da čvrsto vjeruje u veseli stil i dugotrajan smisleni dizajn. Dizajn nakita njezin je život i uživa u svakoj minuti tog procesa stvaranja.

Cijelu ponudu brenda Liberta možete ekskluzivno pronaći u concept storeu Hysteria u Teslinoj 9.

Foto: PR

Objavljeno: 10.08.2017. u 15:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p