MODNI DODACI

Predstavljena Twinset Cécile Deux torbica

Hit torbica sezone

zagrebačkoj i splitskoj trgovini talijanskog brenda Twinset predstavljena Cécile Deux (fr. dva) – nova kolekcija torbe Cécile koja je nastala kao posveta talijanske dizajnerice Simone Barbieri i vlasnice brenda Twinset, svojoj kćeri Cécile.

Torbica je izrađena od najfinije kože, otporna je na ogrebotine, a različite boje, četiri veličine i mogućnost nošenja svakog modela na dva načina omogućuju bezbroj kombinacija uz razne stilove, za svako doba dana. Kako je Cécile Deux zaštitni znak majke i kćeri, tako je i Olja Vori sa svojom majkom Mirjanom i kćerkom Nikom dočarala kako se Cécile torbica, u svakoj veličini, savršeno uklapa u modne kombinacije za bilo koje doba dana.

Predstavljaju nove kolekcije popularne Twinset torbice prisustvovale su brojne fashionistice, poput, Bojane Gregorić, Sonje Kovač, Renate Sopek, Kristine Krepele, Tihane Harapin Zalepugin, Ines Preindl, sestara Zaninović, Sonje Dvornik, Gabriele Budimir, te fashion blogerica koje su pokazale kako Cécile Deux osvježava njihov istančani stil.

Posjetite Twin Set trgovine u Zagrebu i Splitu ili webu trgovinu Karla te odaberite torbu koja će ovog proljeća najviše odgovarati vašem stilu i dati mu dašak elegancije i glamura.

Cijena Cécile Deux torbica je: Micro 1.990 kuna; Mala: 1.990 kuna; Srednja: 2.420 kuna; Velika: 2.580 kuna.

Foto: Karla

Objavljeno: 06.04.2017. u 14:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p