MODNI DODACI

Premiata – tenisice koje ćete obožavati

Kolekcionarska linija tenisica stigla u Fashion&Friends storeove
Premiata  
Ponuda Fashion&Friends storeova bogatija je za kolekciju tenisica premium modnog branda Premiata. Prvi put na hrvatskom tržištu, avangardni talijanski brand od jeseni će biti dostupan na prodajnim mjestima multibrand lanca Fashion&Friends.
 
Brand Premiata osnovan je 1995. godine i razvio se u globalno prepoznatljivo ime koje nudi širok izbor muških i ženskih cipela i sportske obuće nenadmašnih po svojem dizajnu i funkcionalnosti. Inovativni miks visokokvalitetnih materijala, besprijekorne ručne izrade i kreativnog dizajna - s prepoznatljivim printom na potplatu - rezultira kolekcionarskim tenisicama, kultnim komadom obuće za sve ljubitelje sofisticiranog i originalnog stila. Premiata tenisice savršen su balans između tradicije, koju karakterizira posvećenost detaljima karakteristična za talijansku „artisan“ izradu, i modernog rock'n'roll stila, funkcionirajući jednako dobro i u casual formama i kao dobrodošao kontrapunkt čvrstim, poslovnim linijama odjeće.
  Premiata 
O kultnom statusu Premiate svjedoče i ekskluzivna prodajna mjesta poput Barney'sa u New Yorku, pariških L'Eclaireura i Le Bon Marchéa, milanskog La Rinascentea, honkonškog Lane Crawforda.
  Premiata Premiata  
Premiata 
Premiata 
Premiata 
Premiata
 
Foto: PR
Objavljeno: 14.09.2015. u 11:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p