MODNI DODACI

Premijera FREYWILLE kolekcije Kiss

Šarmantno druženje u centru Zagreba

Krajem veljače, u prelijepom ambijentu FREYWILLE butika u Zagrebu, održana je premijera nove limitirane kolekcije nakita Kiss. U ugodnoj atmosferi čarobno je oživljena poetika Klimtovog Poljupca te emotivna silina i simbolika tog slavnog umjetničkog djela.

 
FREYWILLE slavi svoju 65.godišnjicu simbolom ljubavi i pomirenja spolova. Kiss kolekcija zato sjedinjuje Klimtove oprečne elemente ornamentiranja, pravokutni oblici za muškarca i kružni za ženu, u predivnu kompoziciju motiva koji predstavljaju dva životna principa u ravnoteži. Raznobojno cvijeće, načičkane spirale i tajanstveni vrtlozi nježno se stapaju s kvadratičastim jasnim formama. Na površini sjajnog emajla izranjaju kao harmonija impresivnih detalja uokvirena čistim 18 karatnim zlatom. Neodoljivi FREYWILLE dizajn ispunjen je sanjivošću, toplinom, emocijama koje nadopunjuju znanje,logiku i fizičku snagu. Muškarac i žena spojeni su u jedinstvo kroz ljubavno tkanje idiličnih boja koje ih odvaja od ostatka svijeta.
 
 
Romantičnom secesijskom putovanju u FREYWILLE butiku se pridružila i Simona Antonović. Vodeća hrvatska make-up umjetnica prisutnima je otkrila zanimljive tehnike šminkanja s naglaskom na isticanje individualnosti. Ono što svaku ženu čini posebnom i uistinu lijepom skriva se u njezinoj osobnosti, a ona se može naglasiti odabirom posebnog nakita i minimalnim makeup-om.
     
  
 
 
Foto: Maja Bota
Objavljeno: 04.03.2016. u 11:09
Tagovi: nakit, freywille

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p