MODNI DODACI

Raskošne FREYWILLE marame u blagdanskom ozračju

Modni dodaci koji će oplemeniti svaki styling

Upečatljiva svilena marama vječni je sinonim diskretnog luksuza. Kao senzualna harmonija najfinije teksture, čarobnog kolorita i luminoznog sjaja simbol je otmjenosti i bezvremenske elegancije. U ovim hladnim danima ona će vas svojim nježnim zagrljajem odlično grijati , a uz malo kreativnosti pomoći da neočekivano i maštovito osvježite svaku odjevnu kombinaciju.

 
Za one koji biraju vrhunsku kvalitetu i ekskluzivan dizajn pravo nadahnuće su FREYWILLE marame izrađene od stopostotne talijanske svile. Osebujne i divne kompozicije dimenzija 90x90 cm, težine 65 grama i ručno porubljene, stvaraju se po dvije godine. U tom složenom procesu potrebni su mjeseci strpljivog ručnog rada uz potpunu posvećenost detaljima kako bi se prve skice izrađene gvaš tehnikom pretvorile u prava svilena umjetnička platna.
 
 
Poetskog kolorita i bogato ukrašene zanosnim motivima, FREYWILLE svilene marame odraz su inspiracije najljepšim ljudskim emocijama te remek-djelima velikana slikarstva. Ove autentične kreacije profinjene estetike u svakoj će ženi probuditi osjećaj snage i ženstvenosti, a jedan su od onih vječnih modnih detalja koji nadilazi sve trendove.

 
Uz specijalni FREYWILLE mini editorijal otkrijte originalne ideje kako nositi svilene marame kroz ovo blagdansko doba te kako ih kombinirati s raskošnim komadima nakita iz njihovih umjetničkih kolekcija. U duhu minimalizma i stilske individualnosti blistavim kombinacijama oduševljava Saša Joka koji potpisuje fotografije, koncept i styling editorijala. Zasluge idu i njegovim asistentima Mihaelu Martinecu i Ivani Perinčić. Model je prelijepa Ivona Bevanda, Talia Model, koja uz FREYWILLE marame i nakit nosi čipkaste dolčevite Stelle McCartney (Maria store). Digitalnu obradu fotografija potpisuje Iron-I-Ja , šminku Tena Bašić, a styling kose Milena Marišić, Glamour.
 
 
Foto: Saša Joka
Objavljeno: 08.12.2015. u 12:43
Tagovi: freywille

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p