MODNI DODACI

Ruksak s domaćim potpisom koji osvaja svijet!

Bilo kuda Black Swan svuda!
Mala radnja dizajna 
Kada ti se dogodi da na putu do posla pedaliraš iza djevojke koja ima isti ruksak kao i ti, a cura koja vozi bicikl iza tebe razdragano vikne: "Svi imamo Black Swan!" onda znaš da se radi o stvarno popularnom modnom dodatku koji je naprosto, brzinom munje, osvojio ulice!
 
No, ta bi priča mogla biti rezultat puke slučajnosti da dosad nisam bila na rođendanima gdje je spomenutu torbu imalo još nekoliko djevojaka ili pak na snimanjima gdje smo je imali baš svi, u raznim veličinama. Moj crni Black Swan ruksak bio je razlog za započinjanje razgovora s potpunim neznancima samo kako bismo se složili da je to najbolja torba koju smo ikad nosili na leđima te kako, otkad ga imamo, ne nosimo više niti jednu drugu torbu. Ukratko rečeno, ne sjećam se da sam ikad hodala ulicama svoga grada i vidjela određeni modni dodatak toliko često.  
 
No, za one koji se u njega još nisu zaljubili, sreća zbog te spoznaje o popularnosti spomenutog ruksaka još je veća jer iza njega ne stoji neki megalomanski high street brend već dva izuzetno talentirana dečka koja se kriju iza imena Borša by Mala Radnja Dizajna. Od početne crne boje, ruksak sada možete nabaviti u nekoliko nijansi te nekoliko veličina, a sudeći po Instagramu model Black Swan dobrano luta ne samo hrvatskim gradovima već i svjetskim metropolama. A kako je krenuo, pitanje je vremena kada će sletjeti i na drugu planetu.
 
Mala radnja dizajnaMala radnja dizajnaMala radnja dizajnaMala radnja dizajnaMala radnja dizajna 
T.L.
Foto: Instagram
Objavljeno: 31.07.2015. u 12:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p